Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

WMF Φίλτρα Νερού

WMF Φίλτρα Νερού

Νέο σύστημα φίλτρων νερού της WMF .

Επωφελήθείτε από τις άψογες συνθήκες προετοιμασίας ενός καφέ, από την αρχή, χάρη στο νέο σύστημα φίλτρων νερού της WMF. Το σύστημα αποτελείται από την κεφαλή φίλτρου “Aquahead”, το σετ σύνδεσης και το φίλτρο νερού που ανταποκρίνεται άψογα στις ανάγκες σας και στην ποιότητα του νερού σας. Με την παραγγελία μιας μηχανής WMF, αναγνωρίζουμε και σας προτείνουμε αμέσως το μέγεθος του φίλτρου που θα χρειαστείτε, με βάση τις ανάγκες του χώρου σας. Έπειτα, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα. Με την εγκατάσταση της μηχανής, τοποθετείται και το σετ σύνδεσης του φίλτρου και η μηχανή είναι έτοιμη να λειτουργήσει με ασφάλεια!

Πάντα βέλτιστο νερό. Το νέο σύστημα φίλτρου νερού WMF.

Το νέο σύστημα φίλτρου νερού WMF.

Με τα φίλτρα νερου WMF προσφερονται:

  • Επαγγελματική ανάλυση της ποιότητας του νερού, υπόδειξη για τον τύπο φίλτρου που χρειάζεστε και εκπαίδευση από πιστοποιημένο τεχνικό της WMF,
  • 5απλό φιλτράρισμα νερού
  • Απόλυτη προστασία από τα άλατα
  • Ακριβές φιλτράρισμα
  • Από την ίδια μεριά και με μεγάλη ευκολία συντηρείτε την μηχανή και αλλάζετε το φίλτρο

Τα φίλτρα νερού WMF

Αγοράζοντας μια μηχανή καφέ WMF σας συμβουλεύουμε σχετικά με τον καταλληλότερο τύπο φίλτρου νερού της WMF, με βάση την κατανάλωση νερού και το μοντέλο της μηχανής. Το σετ περιλαμβάνει την “AquaHead” κεφαλή φίλτρου WMF, την σύνδεση και ένα φίλτρο νερού. Το φίλτρο προσαρμόζεται άψογα από τους τεχνικούς μας. Εάν χρησιμοποιείται ήδη μηχανή καφέ της WMF μπορείτε να εγκαταστείσετε τα νέα set φίλτρων νερού WMF χωρίς προβλήμα.

WMF AquaBasic Set V Φίλτρο νερού

Σετ φίλτρων νερού WMF 
Κωδ. Προϊόντος 03.9336.0010

Για τις μηχανές καφέ: WMF 1100 S, 1200 S, 1500 S, 1500 S+ και 1200 F
Περιλαμβάνει:
Κεφαλή φίλτρου WMF AquaHead, φίλτρο νερού WMF, μεγέθους V ή M και σετ σύνδεσης.

WMF AquaBasic Set Φίλτρο νερού XL

Σετ φίλτρων νερού WMF 
Κωδ. προϊόντος 03.9336.0020

Για τις μηχανές καφέ: WMF espresso, 5000 S, 5000 S+, 9000 S+
Περιλαμβάνει:
Κεφαλή φίλτρου WMF AquaHead , φίλτρο νερού WMF, μεγέθους XL ή 2XL και σετ σύνδεσης.

WMF AquaBasic Set Φίλτρο νερού XL

Σετ φίλτρων νερού WMF
Κωδ. προϊόντος 03.9336.0030

Για τις μηχανές καφέ WMF 9000 F και combiNation F
Περιλαμβάνει:
Κεφαλή φίλτρου WMF AquaHead HF, φίλτρο νερού WMF, μεγέθους XL ή 2XL και σετ σύνδεσης.


Η αντικατάσταση των φίλτρων νερού WMF

Μόλις εγκατασταθεί ένα σετ φίλτρων νερού της WMF, το μόνο που θα χρειαστεί αντικατάσταση στο μέλλον είναι το φίλτρο και όχι τα υπόλοιπα εξαρτήματα.Το φίλτρο θα πρέπει να αντικαθίσταται μόλις χάσει τη χωρητικότητά του. Για την καλύτερη δυνατή ποιότητα του νερού σας προτείνονται τα ακόλουθα φίλτρα::

 

Φίλτρα νερού WMF AquaBasic

Μειώστε τη σκληρότητα του πόσιμου νερού σας. Προστατέψτε τη μηχανή καφέ από την καταστροφική συσσώρευση αλάτων στο εσωτερικό της. Βελτιώστε το άρωμα των ροφημάτων σας φιλτράροντας το νερό σας και απομακρύνετε στοιχεία όπως το χλώριο ή άλλα σωματίδια.

Φίλτρα νερού WMF AquaProtect

Μειώστε τη σκληρότητα και σταθεροποιήστε το pH του πόσιμου νερού. Προστατέψτε τη μηχανή καφέ από την καταστροφική συσσώρευση αλάτων και άλλων ουσιών στο εσωτερικό της. Ελαττώστε τις πιθανότητες διάβρωσης της μηχανής. Βελτιώστε το άρωμα των ροφημάτων σας φιλτράροντας το νερό σας και απομακρύνετε στοιχεία όπως το χλώριο ή άλλα σωματίδια.

Φίλτρα νερού WMF AquaExcellence

Μειώστε τη σκληρότητα, σταθεροποιήστε την τιμή του pH και αφαιρέστε τις πρόσθετες ουσίες του νερού.  Προστατέψτε τις μηχανές καφέ από τα καταστροφικά άλατα. Βελτιώστε το άρωμα στα ροφήματά σας απομακρύνοντας τις άσχημες γεύσεις, όπως χλωρίνη. Με πρόσθετο μαγνήσιο για ενίσχυση της γεύσης.

X