WMF 9000 F αυτόματη μηχανή καφέ φίλτρου με ενσωματωμένο δοχείο αποθήκευσης

In Δελτία Τύπου

Η αυτόματη μηχανή καφέ WMF 9000 F είναι η ιδανική επιλογή για εστιατόρια, catering και χώρους μαζικής εστίασης όπου απαιτούνται μεγάλες ποσότητες φρέσκου καφέ και ζεστού νερού. Η premium κατασκευάστρια εταιρεία WMF με έδρα το Geislingen έχει διευρύνει τη σειρά επαγγελματικών αυτόματων μηχανών καφέ με πιο πρόσφατη προσθήκη την WMF 9000 F (Internal Storage), που διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο αποθήκευσης 4 λίτρων και επιτρέπει τον υπολογισμό των καφέδων που θα παραχθούν, είτε σε φλυτζάνια, είτε σε κανάτες.

Με μεγάλο δοχείο καφέ, χωρητικότητας 2,5 kg, το οποίο μπορεί να επεκταθεί προαιρετικά στα 3,8 kg) και μια χειροκίνητη υποδοχή μια δεύτερη ποικιλία καφέ, η μηχανή σας προσφέρει εξαιρετική ευελιξία. Η ξεχωριστή έξοδος για ζεστό νερό προσφέρει επίσης περαιτέρω δυνατότητες προσαρμογής. Με απόδοση ως και 500 φλυτζάνια την ώρα, η νέα WMF 9000 F μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση και είναι κατάλληλη τόσο για χώρους όπου ο καφές σερβίρεται από προσωπικό, όσο και για χώρους που η εξυπηρέτηση είναι self service. Όπως όλες οι επαγγελματικές μηχανές WMF, έτσι και η WMF 9000 F διαθέτει το σύστημα WMF CoffeeConnect στην standard έκδοση.
Χάρη στην ευέλικτη διαμόρφωση του δοχείου αποθήκευσης, οι φρέσκιες ποσότητες καφέ μπορούν να προσαρμοστούν με ακρίβεια, αναλόγα με τις απαιτήσεις (από 1 εώς 4 λίτρα). Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την ποσότητα καφέ στο δοχείο αποθήκευσης άμεσα, χρησιμοποιώντας την λειτουργία “rapid brewing”, η οποία είναι ιδανική για χώρους που υποδέχονται μεγάλα γκρουπ τουριστών ή επισκεπτών, για παράδειγμα.

Ο μέγιστος χρόνος αποθήκευσης του καφέ και η αυτόματη λειτουργία “post brewing” μπορούν να ρυθμιστούν από τον χρήστη έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορείτε να προσφέρετε μια αξέχαστη εμπειρία καφέ στους καλεσμένους σας, χωρίς να περιμένουν. Επιπλέον, οι λάτρεις του τσαγιού μπορούν επίσης να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα χάρη στη ρυθμιζόμενη έξοδο για ζεστό νερό, η οποία βρίσκεται στο εμπρόσθιο μέρος της μηχανής για μεγαλύτερη ευκολία και μπορεί να προσφέρει από πολύ μικρές ποσότητες ζεστού νερού, όπως π.χ. για ένα φλυτζάνι, ως και 4 λίτρα. Και τα 2 μοντέλα WMF 9000 F – με δυνατότητα παρασκευής μεγάλης ποσότητας καφέ είτε με εσωτερικό δοχείο αποθήκευσης – διαθέτουν ένα πρόσθετο “brewing arm” για απευθείας παρασκευή σε κανάτες με χωρητικότητα ως και 2,8 λίτρα.

Παράλληλα με την κλασσική παρασκευή καφέ φίλτρου, η “έξυπνη”, αυτόματη διαδικασία παρασκευής καφέ διασφαλίζει πως ο αλεσμένος καφές χρησιμοποιείται όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα χάρη στο χρόνο που το νερό έρχεται σε επαφή και διαπερνά τον αλεσμένο καφέ. Τα υπολείμματα αλεσμένου καφέ καταλήγουν έπειτα σε ειδικό δοχείο, τοποθετημένο κάτω από τον πάγκο ή σε αποχέτευση, αναλόγως τον χώρο που βρίσκεται η μηχανή.

Χρήση μενού και συντήρηση της μηχανής για όλους 
Η έγχρωμη οθόνη αφής 10’ της WMF 9000 F προσφέρει εξαιρετική ευκολία, καθώς οι χρήστες (είτε πρόκειται για το προσωπικό που τη χειρίζεται, είτε για οποιονδήποτε πελάτη σε περίπτωση που η μηχανή τοποθετηθεί σε χώρους εξυπηρέτησης self service) μπορούν να πλοηγηθούν πολύ εύκολα, με ευχαρίστηση χάρη στα μεγάλα πλήκτρα των προϊόντων. Μια γραμμή εργαλείων παρέχει άμεση πρόσβαση σε μια σειρά από προεγκατεστημένες επιλογές και εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες, όπως η στάθμη στο δοχείο αποθήκευσης. Μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μπορούν να πλαισιώσουν την μηχανή για πρόσθετη ευκολία, όπως coin checkers, coin changers και card readers.

Ο έξυπνος σχεδιασμός της μηχανής προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα εξαρτήματα που σχετίζονται με την καθημερινή συντήρηση και φροντίδα της μηχανής. Χάρη στον ειδικά σχεδιασμένο διανομέα ταμπλέτων καθαρισμού, η διαδικασία καθαρισμού της μηχανής γίνεται εντελώς αυτόματα. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την λειτουργεία “CleanLock”, η οποία κλειδώνει προσωρινά την οθόνη αφής για να να αποφευχθεί τυχόν παρασκευή κάποιου ροφήματος, όσο εκτελείται ο καθαρισμός.

Ακριβή διαγνωστικά και παρακολούθηση της μηχανής σε πραγματικό χρόνο 
Όπως όλες οι μηχανές καφέ WMF, η WMF 9000 F παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα ψηφιακών λύσεων για να διασφαλίζεται ανά πάσα στιγμή η υψηλή ποιότητα του καφέ που σερβίρεται. Η τεχνολογία τηλεμετρίας “WMF CoffeeConnect” για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την συστηματική παρακολούθηση κι έλεγχο της μηχανής καφέ δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την προσφορά τους. Επιπλέον, ένα σύγχρονο διαγνωστικό εργαλείο επιτρέπει στους τεχνικούς των μηχανών να ελέγξουν τα πιο σημαντικά σημεία του brewing unit – όπως τη θερμοκρασία του boiler, την πίεση βρασμού, την πίεση του νερού ή τη ροή – γρήγορα, με ακρίβεια και αξιοπιστία.