Setting

Forgot Password

Language:
 • en
 • ru
 • fr
 • fr
Currency :

Υπεραυτόματες μηχανές καφέ WMF, “Bean To Cup”

Υπεραυτόματες μηχανές καφέ WMF, "Bean To Cup"

Για μικρή, μεσαία και μεγάλη κατανάλωση – έχουμε για εσάς την ιδανική μηχανή καφέ! Όλες οι υπεραυτόματες μηχανές καφέ WMF, κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Γερμανία, έχοντας εξαιρετικά πρότυπα στην ποιότητα κατασκευής. Δεν διαθέτουν μόνο υπέροχη εμφάνιση λόγω του μοναδικού σχεδιασμού τους, αλλά έχουν κατασκευαστεί για να κρατήσουν.

Έτσι, οι πελάτες μας, επιλέγοντας την WMF επενδύουν στο μέλλον τους με ένα προϊόν που θα αντέχει στο χρόνο. Οι υπεραυτόματες μηχανές καφέ WMF, είναι πολύ εύκολες στην χρήση, αλλά και στον καθαρισμό και τη συντήρηση. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό ωστόσο είναι πως μπορούν να προετοιμάσουν ροφήματα ανώτερης ποιότητας, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

 • Αυτόματη μηχανή espresso WMF 1500 S

  Yummy yourself! Μοιραστείτε τις υπέροχες στιγμές απόλαυσης καφέ!

  Η αυτόματη μηχανή espresso WMF 1500 S αποτελεί το βασικό μας μοντέλο για επαγγελματικό αποτέλεσμα στον καφέ. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από coffee specialities με σταθερή ποιότητα, ιδανικό σχεδιασμό για εξοικονόμηση χώρου, ισχυρή αξιοπιστία, φιλικότητα προς τον χρήστη κι εξαιρετική σχέση τιμής – απόδοσης.

  Με το Dynamic Milk System η προετοιμασία των πιο περιζήτητων coffee specialities, ακόμα και αυτών που απαιτούν κρύο αφρόγαλα είναι πλέον τόσο εύκολη, όσο και η προετοιμασία ενός κλασσικού latte macchiato ή cappuccino. Πάνω απ’ όλα η αυτόματη μηχανή espresso WMF 1500 S θέτει νέα πρότυπα στο χώρο της μαζικής εστίασης.

  Καμιά ερώτηση? Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

 • Αυτόματη μηχανή espresso WMF 1100 S

  Επαγγελματική ποιότητα καφέ σε συμπαγές σχέδιο

  Με μέγιστη απόδοση ως και 80 φλυτζάνια καφέ την ώρα η αυτόματη μηχανή esresso WMF – 1100 S μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων με αξιοπιστία και σταθερά υψηλή απόδοση και ποιότητα, παρά τις συμπαγείς διαστάσεις της.

  Χάρη στο έξυπνο concept χρήσης και το 7’’ touch display μπορεί οποιοσδήποτε να επιλέξει και να προετοιμάσει ένα υπέροχο φλυτζάνι καφέ ή ροφήματα με σοκολάτα, χωρίς να έχει προηγούμενη γνώση.

  Η αυτόματη μηχανή espresso WMF 1100S, διατίθεται σε 5 μοντέρνα σχέδια για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε concept. Η compact κατασκευή της σας προσφέρει πολλές εναλλακτικές σεό,τι αφορά το σημείο εγκατάστασης. Για παράδειγμα, ένας πάγκος με 60εκ ελεύθερο χώρο επάνω από την μηχανή αποτελεί πολύ καλή επιλογή. Η υπεραυτόματη μηχανή espresso διαθέτει ειδικούς μύλους άλεσης καφέ για αθόρυβη λειτουργία, καθώς και Steam Jet, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, χάρη στο οποίο τα φλυτζάνια σας προθερμαίνονται σε ελάχιστο χρόνο. Η εξελιγμένη τεχνολογία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε φρέσκο γάλα.

  Επίσης, ο καθημερινός καθαρισμός της αυτόματης μηχανής espresso WMF 1100S γίνεται αυτόματα και πολύ γρήγορα χάρη στο σύστημα “Click&Clean”, το οποίο επίσης είναι μοναδικό και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

  Καμιά ερώτηση? Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

 • Αυτόματη μηχανή espresso WMF 1500 S+

  Εγγυημένα ασύγκριτη ποικιλία καφέ και σταθερή, ανώτερη ποιότητα.

  Με την οθόνη αφής 10’’, η νέα αυτόματη μηχανή espresso WMF 1500 S+ για coffee specialities, σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε με μια ματιά – συμπεριλαμβανομένων των διατροφικών πληροφοριών για κάθε ρόφημα, των διαφημιστικών προσφορών ή βίντεο με πληροφορίες για τη χρήση της. Σχεδιασμένη για ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών επιχειρήσεων με μέση κατανάλωση καφέ και με πολλά, διαφορετικά διαθέσιμα templates η αυτόματη μηχανή espresso WMF 1500 S+ μπορεί εγγυημένα να καλύψει όλες τις ανάγκες των χρηστών, οπτικά, λειτουργικά και γλωσσικά.

  Και φυσικά οι εσωτερικές δυνατότητες όλης της σειράς είναι εντυπωσιακές! Το επαναστατικό Dynamic Coffee Assist εγγυάται την σταθερή ανώτερη ποιότητα όλων των coffee specialities της αυτόματης μηχανής WMF 1500 S με βάση τον espresso. Το αυτόματα ρυθμιζόμενο ύψος του στόμιου και το νέο Choco Mixer παρέχουν μέγιστη ευκολία στην χρήση και αξιοπιστία.

  Με την ψηφιακή λύση “WMF Coffee Connect” μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τα βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα για να αυξήσετε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

 • Αυτόματη μηχανή espresso WMF 9000 S+ Bean to cup

  GOURMET COFFEE SPECIALTIES ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

  Η υψηλής απόδοσης αυτόματη μηχανή espresso WMF 9000 S+ Bean to cup έχει τη δυνατότητα να παρασκευάσει έως και 350 φλυτζάνια καφέ την ώρα και σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από coffee specialties σε επαγγελματική, άριστη ποιότητα και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.
  Χάρη στο καινοτόμο concept και την μεγάλη ευκρινή οθόνη, η αυτόματη μηχανή espresso WMF 9000 S+ Bean to cup μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε σημεία self service όσο και σε σημεία όπου υπάρχει προσωπικό – καθιστώντας την ιδανική επιλογή για πολυτελή ξενοδοχεία, premium coffee lounges, αρτοποιεία, βενζινάδικα κ.λ.π. όπου και μπορεί να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από κρύα και ζεστά ροφήματα, όπως καφέ, καφέ με γάλα ή / και αφρόγαλα, τσάι ως και σοκολάτα και ροφήματα με βάση τη σοκολάτα.

  Οι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενοι μύλοι άλεσης υψηλής απόδοσης και το στιβαρό brewing unit εγγυώνται την μεγάλη αντοχή και και ανθεκτικότητα της μηχανής, ενώ το εύκολο γρήγορο και κυρίως αυτόματο σύστημα καθαρισμού την καθιστά πανεύκολη στη χρήση. Χάρη στη μέθοδο clean-in-place, ο καθαρισμός του συστήματος για το γάλα ολοκληρώνεται με ευκολία και η μηχανή παραμένει πάντοτε συμβατή με τα πρότυπα HACCP.

  Όλα τα εξαρτήματα της αυτόματης μηχανής espresso WMF 9000 S+ Bean to cup δουλεύουν σε απόλυτη αρμονία με αποτέλεσμα η μηχανή να είναι πολύ εύκολη στην χρήση, να απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και να διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής.
  Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά την καθιστούν μια ιδιαίτερα αξιόπιστη μηχανή, φυσικά “Made in Germany”.

 • Μηχανή espresso αυτόματη WMF 5000 S

  Coffee to go, go, go! Γιατί η απόλαυση δεν μπορεί να περιμένει!

  Μηχανή espresso αυτόματη WMF 5000 S, είναι η ιδανική μηχανή για coffee specialities για όσους ζουν την καθημερινότητά τους σε γρήγορους ρυθμούς!
  Ικανοποιεί απόλυτα την ανάγκη να προσφέρετε ένα πολύ μεγάλο φάσμα ροφημάτων με κορυφαία ποιότητα και αξεπέραστη ταχύτητα. Ιδανική επιλογή για όσους δεν θέλουν να περιμένουν για νόστιμα coffee specialities.

  Συνεπώς η αυτόματη μηχανή espresso WMF 5000 S έχει την συνταγή για την επιτυχία: Όση περισσότερη απόλαυση προσφέρεται ανά ώρα, τόσο περισσότερο το κέρδος. Σε αυτό μπορείτε να βασιστείτε.

 • Μηχανή espresso αυτόματη WMF 5000 S+

  Εξαιρετική ποιότητα καφέ χωρίς κόπο σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

  Με μεγάλη ποικιλία τόσο από εφαρμογές όσο και από επιλογές ροφημάτων.

  Μηχανή espresso αυτόματη WMF 5000 S+: η υπεραυτόματη μηχανή καφέ για όσους θέλουν να προσφέρουν υψηλή ποιότητα και ξεχωριστή απόλαυση σε κάθε ρόφημα, ακόμα και τις ώρες αιχμής.  Αξιόπιστη, εύχρηστη, με συνιστώμενη απόδοση για έως και 250 φλυτζάνια καφέ ημερησίως, έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των πελατών σας.

X